Eindeloos talent

Vorig jaar begonnen we onze eerste clinic eindeloos talent. Dit was een groot succes. De reacties zijn zeer positief en alle deelnemers zijn doorgegaan met het maken van muziek. En al snel volgde een 2e editie.

Door het geweldige succes, de vele leuke reacties en meerdere vragen wanneer we dit weer gaan doen start dit najaar een volgende editie van eindeloos talent. Dit is een 10 wekelijkse clinic voor volwassenen die vrijblijvend willen leren een instrument te bespelen.

Een muziekinstrument leren spelen is een geweldige ervaring. Vaak hoor je dat, als je echt goed wilt leren spelen, je op jonge leeftijd moet beginnen. Maar betekent dit dat je op latere leeftijd niet meer moet beginnen aan het leren bespelen van een muziekinstrument? Nee hoor, het is zeker mogelijk op latere leeftijd een instrument te leren bespelen. Het gaat tenslotte vooral om het plezier dat samen muziek maken geeft. Dit maken wij op een laagdrempelig manier mogelijk voor volwassenen maar zeker ook voor senioren.

Altijd even spannend wat je moet verwachten, ging ik naar het muziekgebouw. Gelukkig waren er meer mensen die zich hadden opgegeven en nadat we allemaal in instrument hadden uitgezocht dat bij ons paste begonnen we te oefenen. Zo leuk om met een groep mensen samen muziek te maken. Onder leiding van Tessa maken we er elke dinsdag weer een feestje van. Iedereen is zeer gemotiveerd en ik ben blij dat ik me heb opgegeven. Ik had dit voor geen goud willen missen’

Een deelnemer van de 1e editie van eindeloos talent.

Wanneer je altijd al hebt willen leren een instrument te bespelen dan is dit je kans. De clinic begint op 1 oktober en bestaat uit 10 groepslessen. Tijdens de eerste les maak je  kennis met alle instrumenten die bij Juliana worden bespeeld om vervolgens een keuze te maken. De les daarop is een 1:1 les van een vakdocent om je de beginselen van het door jou gekozen instrument bij te brengen. Daarna gaan de groepslessen van start. In die lessen leer je je instrument bespelen onder begeleiding van een dirigent en diverse leden van muziekvereniging Juliana. Het einddoel is een optreden tijdens het slotconcert.

Je kunt kiezen uit de volgende instrumenten:
klarinet, trombone, bariton, hobo, trompet, fluit, hoorn en (melodisch) slagwerk.

Tijd: dinsdagavond van 20:30 uur tot 21:30 uur in het muziekgebouw aan de Slingerweg.

Data: 1 oktober kennismakingsles, week 41 1:1 les (dit wordt door de docent i.o.m. jou ingepland), 15 oktober, 22 oktober, 5 november, 12 november, 19 november, 26 november, 5 december, 10 december en 17 december slotconcert.

We hopen wederom veel deelnemers te mogen verwelkomen tijdens deze groepslessen omdat wij iedereen het plezier gunnen van samen muziek maken. Meld je aan voor deze clinic op muziekopleiding@juliana-denham.nl. Via dit mailadres kun je ook al je vragen stellen.