Instrumentale opleiding

Als je nog geen instrument kunt bespelen,  dan kun je lessen gaan volgen via de eigen muziekopleiding binnen onze vereniging.

De muzieklessen voor zowel blazers als slagwerkers worden in Den Ham gegeven in ’t Muziekgebouw, Slingerweg 3. Echter dag en tijd zijn afhankelijk van de betreffende leraar. Deze tijden worden je meegedeeld voor het begin van de cursus.

Mocht je besluiten een instrument te gaan bespelen dan zijn de leskosten voor niet-volwassenen (leerlingen < 18 jaar) € 335,00. Voor volwassenen komt hier 21% BTW bovenop en de lessen zijn 2-wekelijks. Hiervan wordt door de vereniging per lesjaar € 50,00 bijgedragen. Naast de leskosten betaal je ook contributie (zie lid worden).

Bij Juliana bieden wij instrumenten aan die gespeeld worden in het A-orkest. Beschik je over een eigen instrument dan mag je deze uiteraard bespelen, echter voor de contributie / leskosten maakt dit geen verschil.

Wanneer je start met lessen ontvang je na een halfjaar een uitnodiging voor het opleidingsorkest.

Ben je al wat langer bezig met lessen dan wordt er gekeken of je niveau goed is om mee te kunnen spelen met bijvoorbeeld het B-orkest, A-orkest, Slagwerkgroep of Malletband.

Informeer ook naar de mogelijkheden voor gratis proeflessen.

Mail: muziekopleiding@juliana-denham.nl