Strippenkaart

Voor wie:

  • Voor kinderen en ouderen die op een vrijblijvende manier kennis willen maken met muziek en onze vereniging zonder gelijk aan een heel jaar lessen vast te zitten.
  • Voor oud leden of voor ouderen die vroeger een instrument hebben gespeeld en overwegen lid te worden. Op die manier kan je kijken waar je nu staat. We hopen dat zo de stap weer kleiner wordt.
  • Leden die wel weer enkele lessen zouden willen, maar geen heel jaar.

Voorwaarden:

Bij aanschaf  van de strippenkaart neemt de docent contact met je op voor het inplannen van de lessen. Bij de strippenkaart krijg je een instrument en eventuele eigendommen van Juliana in bruikleen. Deze krijg je tijdens de eerste les en moet je de laatste les weer inleveren. Eventuele reparatiekosten zijn voor de leerling.

De lessen worden door een gediplomeerd docent gegeven. De lessen duren 30 minuten en vinden plaats in ‘t Muziekgebouw. Er wordt individueel lesgegeven. Wij bieden alleen lessen aan op instrumenten die bij Juliana bespeeld worden. Lesmethodes/boeken worden aangeboden d.m.v. kopietjes en zitten bij de prijs inbegrepen. Op deze manier kunnen we de lessen snel aanpassen aan een ieders niveau.

Nadat de strippenkaart volledig is gebruikt kun je reguliere lessen gaan volgen. Je krijgt dan een leuke korting op je lesgeld. Deze korting geldt alleen als je gelijk doorgaat met lessen, de korting is € 30. Op de strippenkaart kan 1 persoon lessen volgen.

De kosten:

Een strippenkaart van 5 lessen bieden wij aan voor: € 82,50. Wanneer je doorgaat op les krijg je een korting van € 30,00 op je lesgeld.

Voor het inplannen van de lessen kun je een mail sturen naar muziekopleiding@juliana-denham.nl. Wij nemen dan contact met je op.