Strippenkaart

Lijkt het je leuk om een instrument te leren bespelen en om samen muziek te maken bij onze vereniging, maar twijfel je nog of dit echt iets  voor je is? Kun je niet goed kiezen welk instrument je het liefst wilt leren bespelen? Twijfel je of het instrument van je voorkeur wel echt bij je past? Heb je ooit muziek gemaakt en overweeg je dit weer op  te pakken maar wil je niet gelijk ergens aan vast zitten? Of ben je al lid van onze vereniging en zou je wel weer eens een paar lessen willen? 

Dan is de strippenkaart echt iets voor jou. Deze kaart geeft recht op 5 muzieklessen op een instrument naar keuze.

Voorwaarden:

Bij aanschaf  van de strippenkaart neemt de desbetreffende docent contact met je op voor het inplannen van de lessen. Alle 5 lessen worden op dat moment al vastgelegd. Deze lessen dienen binnen 10 weken na de 1e les plaats te vinden. De docent houdt hier rekening mee en daarom zijn deze lessen niet meer kosteloos te annuleren. Bij de strippenkaart krijg je een instrument een standaard en lesmateriaal in bruikleen. Deze krijg je tijdens de eerste les en moet je aan het einde van de laatste les weer inleveren. Eventuele reparatiekosten zijn voor de leerling.

De lessen worden door een gediplomeerd docent gegeven. De lessen duren 30 minuten en vinden plaats in ‘t Muziekgebouw. Er wordt individueel lesgegeven. Wij bieden alleen lessen aan op instrumenten die bij Juliana bespeeld worden. Lesmethodes/boeken worden aangeboden d.m.v. kopietjes en zitten bij de prijs inbegrepen. Op deze manier kunnen we de lessen snel aanpassen aan een ieders niveau.

Nadat de strippenkaart volledig is gebruikt kun je reguliere lessen gaan volgen. Je krijgt dan eenmalig een leuke korting op je lesgeld. Deze korting geldt alleen als je gelijk doorgaat met lessen voor een heel lesjaar. De korting is € 30. Op de strippenkaart kan 1 persoon lessen volgen. 

De kosten:

Een strippenkaart van 5 lessen bieden wij aan voor: € 82,50. 

Voor aanvullende vragen of het aanschaffen van een strippenkaart kun je een mail sturen naar muziekopleiding@juliana-denham.nl. Wij nemen dan contact met je op.