Nieuws

✨ And The Waltz Goes On ✨

And The Waltz Goes On! Najaarsconcert Muziekvereniging Juliana

Op zaterdag 11 november staat het najaarsconcert in het teken van André Rieu: And The Waltz Goes On.

Alle voorbereiding zijn in volle gang, zoals het repeteren van de muziekstukken door het A-orkest en de malletband, de verschillende optredens van de majorettes en natuurlijk het passen van bijpassende kostuums. De vrouwelijke muzikanten dragen een mooie jurk. De mannen dragen een pak of een jacquet, zoals André Rieu die zelf ook vaak draagt.

Het belooft een ongelofelijk spektakel te worden met veel bekende stukken van beroemde componisten. Net zoals op het Vrijthof in Maastricht, maar dan in ’t Muziekgebouw in Den Ham.

Het concert is op 11 november om 20:00. Tijdens dit concert zullen het A-orkest en de Malletband verschillende stukken spelen. Daarnaast zullen de Majorettes ook hun kunsten gaan vertonen. Voor het concert zijn tickets te koop. De toegangsprijs en de prijs van de tickets is €5 per stuk, kinderen tot en met 12 jaar hebben gratis toegang. De tickets kunt u kopen bij The Readshop en Bakker Kaptein. De locatie voor dit concert is ’t Muziekgebouw.

De dag voor het grote concert is er op 10 november om 19:30 het Jeugdconcert. Tijdens dit concert zullen alle jeugdonderdelen van de vereniging u verschillende dingen laten zien en horen Dit concert is gratis toegankelijk. De locatie voor het Jeugdconcert is ’t Muziekgebouw.