Nieuws

Diploma uitreiking AMV-ers

Tijdens een feestelijk concert zijn onlangs de diploma’s voor Algemeen Muzikale Vorming uitgereikt bij muziekvereniging “Juliana” in Den Ham. Vrijdagavond 8 juli hebben 9 kinderen hun diploma in ontvangst genomen. De afgelopen weken hebben de jongens en meiden kennis kunnen maken met een instrument naar keuze. Tot veler verrassing waren de kinderen na enkele weken oefenen al in staat een melodietje op een instrument te laten horen wat een hele prestatie mag heten. Veel vaders, moeders, opa’s en oma’s en natuurlijk broertjes en zusjes kwamen kijken en luisteren en beloonden de muzikanten met royaal applaus. Het concert waarbij het B-orkest, onder leiding van dirigent René Bos, enkele nummers ten gehore bracht, voegde zich ook samen met de AMV-leerlingen. Ook het C-orkest o.l.v. Ciska van der Weij liet van zich horen. Knap van de kinderen om na nog geen jaar les al zo samen te spelen.

Voor het komend seizoen worden weer nieuwe groepen gevormd waarin jonge muzikanten met behulp van een blokfluit de beginselen van het notenschrift wordt geleerd. Er kunnen nog enkele nieuwe leerlingen worden geplaatst voor de start in augustus. Neem daarvoor op korte termijn contact op met de AMV-docent en coördinator Eline Wendels. Haar telefoonnummer is 06-19296639.

Het afgelopen muzikale seizoen wordt afgesloten met een concert van de gehele vereniging. Alle geledingen presenteren zich donderdag 14 juli tijdens een openluchtconcert in de tuin van de pastorie van de Hervormde Kerk aan de Grotestraat in Den Ham. U bent hiervoor van harte uitgenodigd. Het concert begint om 19.30 uur. Bij regen zal het concert niet doorgaan. Hopelijk tot dan!

 

diploma amv 2016