Nieuws

Geslaagd concert met 6 jubilarissen

Den Ham – Rieks Hemmink 60 jaar lid en Bertus  Ardesch 65 jaar lid van Muziekvereniging Juliana Den Ham. Gisterenavond werd onder anderen deze twee leden gehuldigd tijdens een goed gevuld Night of the Proms concert in ’t Muziekgebouw.

Gisterenavond hield Muziekvereniging Juliana haar Night of the Proms concert. De avond begon met het A-orkest. Zij trapten af met de welbekende klanken van Also sprach Zarathustra. Voor de pauze liet met name de jeugdonderdelen B-, C-orkest, Slagwerkgroep en de Majorettes van zich horen en zien.

Na de pauze trad alleen het A-orkest, Malletband en de Majorettes op. De Malletband speelde vlotte maar ook vooral bekende nummers. Het A-orkest speelde de welbekende klanken van Les Toreadors en Radetzky March die gebruikelijk zijn op een Night of the Proms avond.

Tijdens het concert is het gebruikelijk dat de jubilarissen worden gehuldigd en een persoonlijk woordje van de voorzitter te horen krijgen. Voorzitter Jolanda Bosboom vertelde dat ze enorm trots is op deze heren en dames van Juliana. Deze avond werden er maar liefst 6 jubilarissen gehuldigd. 1 majorette Michelle van der Zwaag was 12 ½ jaar lid en kreeg een ketting. Eline Wendels en Erika Bartels zijn 25 jaar lid. Herman Klaassen 40 jaar lid, Rieks Hemmink 60 jaar lid en Bertus Ardesch 65 jaar lid. Zij kregen een oorkonde, speldje en een bos bloemen. Al met al een gezellige en geslaagde avond.