Nieuws

Geslaagd concours Majorettes

Op zaterdag 24 oktober hebben de majorettes van muziekvereniging Juliana Den Ham deelgenomen aan het NTBA concours te Coevorden.
De teams 1 en 2 van de majorette groep Juliana Den Ham gingen op concours. Ze hadden er hard voor getraind. Voor Alana, Jade, Merle en Esmée was het extra spannend, want zij deden ook mee als ensemble en solist.
Als eerste was Esmée als solist aan de beurt. Ze liet een super mooie show zien op de muziek van Kathy Perry: Roar. Ze behaalde met 64.6 punten een 7e plek. En prachtige prestatie.
Na de pauze was het de beurt aan het ensemble, wat waren Alana, Jade en Merle enthousiast en ze straalden tijdens de hele show op muziek van het junior songfestival. Met 62.6 punten behaalden ze een 1e prijs. Wat waren deze meiden blij. Trots haalden ze hun medaille op.
Vervolgens was het de beurt voor team 1. Zij lieten een mooie show zien op de muziek van Little mix en behaalden een 2 prijs met 55.3 punten.
Als laatste was team 2 aan de beurt. Zij lieten een mooie show zien op muziek van Victorius en behaalden een 1 prijs met 57.3 punten. Opnieuw blije gezichten. Trots gingen we naar huis, en kijken dan ook terug op een geslaagde dag.

DSC_0054 DSC_0131 DSC_0133 DSC_0137