Nieuws

Geslaagd spektakel op een volle Brink

Den Ham – Zaterdagavond was het eindelijk zover, na vele voorbereidingen mocht Centennium ‘Muziekspektakel op de Brink’ losbarsten. Centennium begon in de regen en eindigde geweldig met een optreden van Henk Jansen. Op een volle Brink waar meer dan 600 bezoekers waren lieten de majorettes van Muziekvereniging Juliana zich van hun andere kant zien, net zoals het A-orkest.

Van ruige rock-‘n-roll en zwoele jazz tot klassieke muziek en hippe dance, er was van alles te horen op de Brink, muziekliefhebbers hebben afgelopen zaterdagavond hun hart opgehaald in Den Ham. Een speciaal samengestelde band ‘The band of the century’ trad op. Bestaande uit zanger Jan Knapper en zangeressen Karlien Bosch, Maaike Zomer en Marlijn Kleinjan. Mathias de Hoop speelde op de piano, Erjan Kelder op drum, Merwin Rozenberg op basgitaar en Rik Bosch op gitaar.

Aan humor was er geen gebrek, Gert Hofman en Wim Welink hebben op een manier zoals zij dat alleen kunnen door de avond geloosd. Alle bezoekers hebben genoten.

Het was een waar Muziekspektakel op de Brink. En over spektakel gesproken, de special guest kwam namelijk op spectaculaire wijze op de Brink. De special guest arriveerde met een limo. Vervolgens verscheen de special guest op het podium en onthulde hij zich. Na spanning in het publiek zag men dat het Henk Jansen van de Centra de special guest was. Hij eindigde de avond met een geweldig optreden. Vervolgens sloot het A-orkest, The band of the century en de majorettes de avond af met You’ll Never Walk Alone.

Muziekvereniging Juliana is trots op het dorp, maar vooral op alle muzikanten en vrijwilligers die dit schitterende evenement hebben georganiseerd. Hulde!