Nieuws

Jubilaressen Juliana gehuldigd

Zowel afgelopen vrijdag als zaterdag heeft muziekvereniging “Juliana” een concert gegeven in ’t Muziekgebouw in Den Ham.

Vrijdag was de jeugd aan de beurt. Afwisselend traden de slagwerkgroep o.l.v. Seine Voort, de majorettes o.l.v. Melène Wanschers en B-orkest o.l.v. René Bos op. Een vlot programma met enthousiaste jeugdleden en een volle zaal. Na afloop van het concert werden een achttal majorettes in het zonnetje gezet, omdat ze vijf jaar (sommigen iets langer) lid zijn van de vereniging. Annerieke Ardesch, Esmée Klaassen, Lieke Hemmink, Merle Klaassen, Jade Kuiper, Alana Rolsma, Angelique van der Zwaag en Michelle van der Zwaag kregen allen een speldje en oorkonde van de KNMO.

Zaterdag stond het vliegtuig voor ons klaar om een wereldreis te maken. Juliana World tour. jubilaressen-majorettes’t Muziekgebouw was omgetoverd tot een vliegtuig waarin diverse mensen uit verschillende werelddelen instapten. De Malletband en het A-orkest namen ons muzikaal mee naar de verschillende landen, zoals Ierland, Rusland, Australië, Japan, Nederland e.d. Tijdens de te spelen nummers werden beelden getoond van de betreffende landen.

In de pauze vond ook tijdens  dit concert een huldiging plaats. Inge Venebrugge was 25 jaar lid, Allert Hemmink 50 jaar lid. Inge kreeg het speldje en oorkonde van de KNMO overhandigd door dochter Lieke,  Allert Hemmink kreeg deze van zijn zoon Edwin.

Er werd afscheid genomen van instructeur Bart Tip. Hij is negen jaar instructeur geweest van de Malletband. Altijd vol enthousiasme en met een vrolijk optimistische inzet. We willen hem daarvoor ook hartelijk danken.

Er kan terug gekeken worden op twee geslaagde concerten.