Nieuws

‘Juliana’ Den Ham aanwezig op Nederlands Kampioenschap ?

Den Ham – Eindelijk was het dan weer zover! De wedstrijd waar een heel jaar naar uitgeken wordt en waar de meiden zich gedurende het hele jaar voor hebben proberen te plaatsen. En hoe bijzonder is het dan dat alle meiden zich hebben geplaatst!
Het NK werd gehouden in de topsporthal in Almere. Vroeg in de ochtend (bij velen ging de wekker al voor 6.00 uur ’s morgens af) verzamelden een aantal meiden zich bij ‘t Muziekgebouw in Den Ham. Een aantal meiden hadden de keus gemaakt een hotelovernachting te nemen. Rond 8.00 uur waren ze allemaal in de zaal in Almere aanwezig voor een lange dag. De vloer werd verkend. Hoe valt het licht? Waar sta ik straks? Niets werd aan het toeval overgelaten om ervoor te zorgen dat iedereen goed voorbereid op de vloer zou staan. De toeschouwers zochten een strategische plek op de tribune op. Er werd in Almere namelijk in twee zalen gewerkt wat voor iedereen goed het programma in de gaten houden betekent om steeds heen en weer te pendelen om alles te kunnen zien wat je wilt zien. Het deelnemersveld was groot vandaag; heel groot! Er zijn door alle dames mooie resultaten gehaald! Team 3 deed het super goed en de meiden Lisa, Tess, Maud en Alissa werden voor de tweede keer op rij Nederlands kampioen! Dit keer echter met de nieuwe show; de heksendans. De Power Puff girls bestaande uit Fabiën, Anne, Femke en Esmee mochten een prachtige bronzen medaille in ontvangst nemen!
Fabiën wist zich door een plekje in de top 10 op zaterdag individueel te plaatsen voor de finale op zondag. Samen met 9 andere overgebleven kandidaten mocht ze zondag nog een keer laten zien wat ze kan!