Nieuws

Laatste kans voor tickets Centennium ??

DEN HAM – Nog twee weken en dan moet het ‘Muziekspektakel op de Brink’ losbarsten. Er is een ware run op de voorverkoop voor Centennium. De voorverkoop voor dit spektakel op 6 juli is al voor 50% uitverkocht. Wil je zeker zijn van een ticket wacht dan echt niet langer. Er worden geen tickets aan de deur verkocht.

Wie herinnert zich niet het succesvolle Maestroconcert van vorig jaar, Centennium 2012 midden op de Brink of Centennium in 2014 bij de Groene Jager? Dit smaakt naar meer… daarom sloegen leden van Muziekvereniging Juliana de handen ineen om over twee weken een waar muziek spektakel opnieuw te laten losbarsten. Het decor van het buitenconcert is het centrum van het brinkdorp. De Brink in het midden van het dorp ondergaat een complete metamorfose. Zo komt er een groot podium en tijdens deze zomeravond staat muziek centraal, maar wordt versterkt door geweldige lichteffecten en live camera beelden dat wordt vertoond op mega led schermen.

Van meezingers tot aan bekende hits van vroeger en nu klinken 6 juli op de Brink. Muziekliefhebbers kunnen dus avond hun hart ophalen. Zo treedt er een speciaal samengestelde The band of the century op. Bestaande uit zanger Jan Knapper en zangeressen Karlien Bosch, Maaike Zomer en Marlijn Kleinjan. Mathias de Hoop speelt op de piano, Erjan Kelder op drum, Merwin Rozenberg op basgitaar en Rik Bosch op gitaar. Zo staat tijdens Centennium het muzikale talent uit Den Ham centraal. Zo maakt ook het A-orkest van muziekvereniging Juliana haar opwachting, dansen de majorettes van Juliana mee op bekende hits. Op deze zaterdagavond zal humor niet ontbreken, want Wim Welink en Gert Hofman praten deze avond aan elkaar. En over spektakel gesproken, er komt een special guest die op spectaculaire wijze op de Brink zal arriveren.

De voorverkoop duurt nog maar twee weken en het gaat erg hard. Tickets zijn voor €12,50 verkrijgbaar bij bakkerij Kaptein, bakkerij Kuiper, Herberg de Swaen en The Readshop. Centennium ‘Muziekspektakel op de Brink’ begint om 19:30.