Nieuws

Muziekvereniging Juliana in concert

Den Ham – Op vrijdag- 5 november en zaterdagavond 6 november organiseert Muziekvereniging Juliana weer haar jaarlijkse jeugd- en najaarsconcert in ’t Muziekgebouw, waarbij de jeugd haar volle aandacht krijgt op de vrijdagavond. 

De jeugd van Juliana is te zien op de vrijdagavond. Tijdens deze avond zal de AMV, slagwerkgroep, majorettes, B- en C-orkest optreden. De jongste leden van Juliana laten het publiek graag zien en horen hoe leuk het is om samen muziek te maken.

Zaterdagavond 6 november neemt het A-orkest, de malletband en de majorettes van Juliana u mee in een gevarieerd programma waarbij verschillende muziek- en dansstijlen aan bod komen. Kortom, een avond om niet te missen.

Vrijdagavond 5 november om 18.30 uur begint het Jeugdconcert in ’t Muziekgebouw. Om toegang te krijgen tot ’t Muziekgebouw, moet u in het bezit zijn van een gratis entree ticket en een coronatoegangsbewijs. Het najaarsconcert op zaterdagavond 6 november begint om 20.00 uur in ’t Muziekgebouw. Voor dit concert moet u ook in het bezit zijn van een entree ticket en een coronatoegangsbewijs. Tickets voor het najaarsconcert zijn verkrijgbaar vanaf donderdag 28 oktober bij Bakkerij Kuiper en Kaptein en The Readshop. Tot en met 12 jaar is de toegang gratis. Vanaf 13 jaar kost de entree 5 euro.