Nieuws

Open repetitie Muziekvereniging Juliana ??

Den Ham – Houd je van muziek? En lijkt het je leuk om een instrument te bespelen? Stel het niet langer uit en kom donderdag 5 september kijken bij de open repetitie van Muziekvereniging Juliana Den Ham.

Muziekvereniging Juliana Den Ham is opgericht in 1925. “Juliana” is een vereniging voor de gemeenschap. De vereniging bestaat uit verschillende onderdelen. De Harmonie, Malletband en Majorettes. Bij alle gebeurtenissen waar muziek en show op zijn plaats zijn, is de muziekvereniging aanwezig. De laatste jaren staat onze vereniging bekend om concerten als Centennium ‘Muziekspektakel op de Brink’ of Maestro. Om grote of kleine concerten blijven te kunnen organiseren hebben wij muzikanten nodig.

Al twaalf jaar lang kunnen kinderen van de basisschool zich aanmelden om algemene muzikale vorming (AMV) te volgen, om kennis te maken met muziek en met de vereniging. Wil jij je zoon of dochter nu aanmelden voor de AMV? Dan kun je gelijk starten.

Speelde jij vroeger een instrument en lijkt het je leuk om weer een instrument te bespelen of wil je weer muziekles hebben? Je bent donderdag 5 september vanaf 18:30 van harte welkom in ’t Muziekgebouw, Slingerweg 3, Den Ham. Voor meer info kijk op onze website www.juliana-denham.nl

Programma Open repetitie:
– 18:30 openbare AMV-les
– 18:30 tot 19:30 instrumententuin
– 18:45 tot 19:45 open repetitie B-orkest
– 20:00 tot 22:00 open repetitie A-orkest