Nieuws

Open repetitie Muziekvereniging Juliana

Den Ham – Houd je van muziek? En lijkt het je leuk om een instrument te bespelen? Of vind je dansen heel erg gaaf? Stel het niet langer uit en kom woensdag 26 augustus, donderdag 27 augustus en vrijdag 28 augustus kijken bij de open repetities van Muziekvereniging Juliana Den Ham.

Muziekvereniging Juliana Den Ham is opgericht in 1925. “Juliana” is een vereniging voor de gemeenschap. De vereniging bestaat uit verschillende onderdelen. De Harmonie, Malletband en Majorettes. Bij alle gebeurtenissen waar muziek en show op zijn plaats zijn, is de muziekvereniging aanwezig. De laatste jaren staat onze vereniging bekend om concerten als Centennium ‘Muziekspektakel op de Brink’ of Maestro. Om grote of kleine concerten blijven te kunnen organiseren hebben wij muzikanten en majorettes nodig.


Al dertien jaar lang kunnen kinderen van de basisschool zich aanmelden om algemene muzikale vorming (AMV) te volgen, om kennis te maken met muziek en met de vereniging. Donderdag 27 augustus is de kick-off van de AMV. Deze begint om 18:00 met een open kennismaking les voor leerlingen die zich al aangemeld hebben en geïnteresseerden die graag de les willen bijwonen zijn ook van harte welkom. Wil jij je zoon of dochter nu aanmelden voor de AMV? Dan kun je gelijk starten.
Speelde jij vroeger een instrument en lijkt het je leuk om weer een instrument te bespelen of wil je op muziekles? Je bent donderdag 27 augustus vanaf 18:30 van harte welkom in ’t Muziekgebouw, Slingerweg 3, Den Ham. Echter willen wij u attenderen om te houden aan de corona-maatregelen. Houd 1,5 meter afstand, desinfecteer je handen bij binnenkomst en bij klachten blijf thuis en laat je testen. Voor meer info kijk op onze website www.juliana-denham.nl

Programma woensdag 26 augustus:

  • 19:30 uur tot 20:15 uur open repetitie Malletband

Programma donderdag 27 augustus:

  • 18:00 uur openbare AMV-les
  • 18:30 uur tot 19:30 uur instrumententuin
  • 19:00 uur tot uur 19:45 open repetitie B-orkest

Programma vrijdag 28 augustus

  • 17:00 uur tot uur 18:00 open les Majorettes