Nieuws

Run op kaartverkoop ‘Muziekspektakel op de Brink’

DEN HAM – Er is een ware run op de kaartverkoop voor Centennium ‘Muziekspektakel op de Brink’. De kaartverkoop voor dit spektakel op 6 juli is al voor 50% uitverkocht. Mensen die ervan uitgaan dat er voldoende tickets aan de deur beschikbaar zijn, kunnen daarom teleurgesteld worden.

Dit groots en meespelend concert vindt plaats op een cultuurhistorische plek in Den Ham. Van ruige rock-‘n-roll en zwoele jazz tot klassieke muziek en hippe dance. Muziekliefhebbers kunnen zaterdagavond 6 juli hun hart ophalen tijdens Centennium ‘Muziekspektakel op de Brink’. Een enthousiaste groep vrijwilligers van Muziekvereniging Juliana sloegen de handen ineen om dit evenement voor jong en oud neer te zetten. Het decor van het buitenconcert is het centrum van het brinkdorp. De Brink in het midden van het dorp ondergaat een complete metamorfose. Zo komt er een groot podium en tijdens deze zomeravond staat muziek centraal, maar wordt versterkt door lichteffecten en live camera beelden dat wordt vertoond op grote led schermen.

Centraal tijdens Centennium staat het muzikale talent uit Den Ham. Zo maakt het A-orkest van muziekvereniging Juliana haar opwachting, dansen de majorettes van Juliana mee op bekende hits en treedt een speciaal samengestelde the band of the century op. Bestaande uit zanger Jan Knapper en zangeressen Karlien Bosch, Maaike Zomer en Marlijn Kleinjan. Mathias de Hoop speelt op de piano, Erjan Kelder op drum, Merwin Rozenberg op basgitaar en Rik Bosch op gitaar. Op deze zaterdagavond zal humor niet ontbreken, want Wim Welink en Gert Hofman praten deze avond aan elkaar.

De voorverkoop is al sinds paar weken van start en het gaat erg hard. Tickets zijn voor €12,50 verkrijgbaar bij bakkerij Kaptein, bakkerij Kuiper, Herberg de Swaen en Café de Brink. Centennium ‘Muziekspektakel op de Brink’ begint om 19:30.