Nieuws

Debutanten majorette Juliana scoren goed op eerste wedstrijd ?

Den Ham – Voor het eerst sinds de corona lockdown hebben de majorettes van Muziekvereniging Juliana Den Ham een wedstrijd gehad op zaterdag 25 september in Coevorden.

Instructrice Melène Wanschers kijkt met trots naar de prestaties van de majorettes. Met zestien meiden hebben de majorettes van Muziekvereniging Juliana deelgenomen aan de eerste wedstrijd van het seizoen in Coevorden. Melène vermeldt; ‘Elke majorette heeft in deze wedstrijd goede prestaties neergezet als onderdeel van een team, maar zeker in individueel opzicht zijn ze weer een ervaring rijker’.  Dit geld zeker voor Tess en Alissa en Lisa die voor het eerst mochten deelnemen aan een wedstrijd.

Tevens voorzitter Jolanda Bosboom is onder de indruk van de behaalde resultaten. Met een zak vol medailles en een mooie beker keerden de meiden weer terug naar Den Ham. Vol vertrouwen gaan we op naar de volgende wedstrijden o.a. in Vroomshoop.

Ben je ook nieuwsgierig geworden hoe leuk dansen, acrobatiek bij majorette is? Kom naar de proeflessen op maandagavond van 17.15 tot 18.15 uur in ‘t muziekgebouw van Muziekvereniging Juliana Den Ham.