Nieuws

Geslaagd concert Juliana met 14 jubilarissen

Den Ham – Annelies Kuiper, Joop Wind, Chris Brokke en Gerhard Lindenhovius zijn 50 jaar lid van Muziekvereniging Juliana Den Ham. Afgelopen zaterdag 2 november werd onder anderen deze vier leden gehuldigd tijdens een uitverkocht Najaarsconcert in ’t Muziekgebouw.

Afgelopen zaterdag hield Muziekvereniging Juliana haar Najaarsconcert. Tijdens het jeugdconcert was de beurt aan de jeugd: B-, C-orkest en de Majorettes. Het B-, C-orkest speelden leuke nummers alleen, maar ook samen met de majorettes. De Majorettes hadden ook nog een heel leuk dansmix ingestudeerd. Tijdens dit middagprogramma werden er 4 majorettes gehuldigd, omdat ze 5 jaar lid zijn: Mirja Oldegbers, Robin Kroeze, Jade Voort, Fabian Rolsma. Ze ontvingen een ketting met een batton hangertje.

Om half 8 begon het avondprogamma. Rosanne Plaggenmars ging haar D-examen afleggen en werd begeleid door de piano, fluitiste en het A-orkest van Juliana. Ze bracht een aantal mooie, maar moeilijke nummers ten gehore. Voor de pauze kreeg Rosanne haar diploma uitgereikt door de jury die aanwezig was. Haar D-examen werd beloond met een 8.

Na de pauze was het de beurt aan de Malletband en de Majorettes. De Malletband speelde vlotte maar ook vooral bekende nummers. Team 1 van de Majorettes verzorgden 2 optreden.

Tijdens het Najaarsconcert is het gebruikelijk dat de jubilarissen worden gehuldigd en een persoonlijk woordje van de voorzitter te horen krijgen. Voorzitter Jolanda Bosboom vertelde dat ze enorm trots is op deze heren en dames van Juliana. Deze avond werden er maar liefst 10 jubilarissen gehuldigd. 1 majorette Lisanne Bonte was 5 jaar lid en kreeg ook een ketting. Arnoud Marsman 12 ½ jaar, Jeroen Kleinjan en Emiel Braakman 25 jaar, Aart Geurkink en Herman Aalderink 40 jaar en maar liefst 4 leden die 50 jaar lid zijn: Annelies Kuiper, Joop Wind, Chris Brokke en Gerhard Lindenhovius. Zij kregen een oorkonde, speldje en een bos bloemen. Al met al een gezellige en geslaagde avond.