Nieuws

Kaartverkoop najaarsconcert Juliana van start

DEN HAM – Wie herinnert zich nou niet dat wanneer de koude regenachtige dagen weer zijn gekomen en de blaadjes weer van de bomen zijn gevallen dat Juliana haar najaarsconcert weer organiseert. Houd daarom 2 november vrij voor het jeugdconcert om 15:30 en om 19:30 het najaarsconcert. De kaartverkoop is al enkele dagen van start

Jeugdconcert

De jeugd van het C-, B-orkest zullen tijdens het middagprogramma haar muzikale talenten vertonen voor hun opa’s, oma’s, vaders, moeders en andere bezoekers. De Majorettes van Juliana laten hun dansen talenten zien waarbij de baton niet zal ontbreken. Het jeugdconcert heeft als thema popmuziek. Om 15:30 zal dit concert beginnen.

Najaarsconcert

Tijdens het avondprogramma treden de volgende onderdelen op: het A-orkest, de Malletband en de Majorettes. Voor de pauze staat de spot gericht op Rosanne Plaggenmars die haar D-examen op Dwarsfluit gaat afleggen met het A-orkest. Binnen de amateurmuziek zijn er vier diploma’s te behalen A, B, C en D. Het D-diploma is het hoogste proeve van bekwaamheid binnen de amateurmuziek. In de afgelopen 5 vijf jaar zijn er 4 leden van Juliana die Rosanne Plaggenmars voor zijn gegaan met het behalen van het D-diploma. Met het behalen van het D-diploma laten de leerlingen, die minimaal acht jaar les hebben gehad, onder meer zien dat zij in staat zijn om op het conservatorium verder te studeren.

Jubilarissen

Een al oude traditie bij Juliana is dat tijdens het najaarsconcert de jubilarissen worden gehuldigd. Wij mogen u al verklappen welke jubilarissen een speldje in ontvangst mogen nemen: 50 jaar lid: Chris Brokke, Annelies Kuiper, Joop Wind en Gerhard Lindenhovius. 40 jaar lid: Aart Geurkink en Herman Aalderink. 25 jaar lid: Emiel Braakman en Jeroen Kleinjan en Arnoud Marsman 12,5 jaar lid. Majorettes 5 jaar lid: Mirja, Robin, Jade V, Fabien, Lisanne.

Kaartverkoop van start!

Tickets zijn voor het najaarsconcert voor € 5 verkrijgbaar bij bakkerij Kaptein, bakkerij Kuiper en The Readshop. Er worden tickets aan de deur verkocht, maar wij kunnen u teleurstellen dat er geen plek meer is. Wilt u zeker zijn van een ticket? Koop dan een ticket bij de bovenstaande verkooppunten.