Nieuws

Herstart huis-aan-huis inzamelen oud papier Juliana

Den Ham – Zaterdag 5 december gaat Muziekvereniging Juliana Den Ham weer huis-aan-huis het oud papier inzamelen. Voor 2021 is zaterdag 9 januari het volgende moment dat huis-aan-huis het oud papier wordt opgehaald. Muziekvereniging Juliana wil zich nog excuseren dat op zaterdag 7 november geen oud papier is opgehaald. Dit had destijds te maken met de plotselinge aanscherpingen vanuit overheid, RIVM en KNMO rondom het Coronavirus.

Hebt u ons toch gemist? Muziekvereniging Juliana heeft containers staan aan de Geerdijk waar u uw oud papier heen kunt brengen. Het gespaarde oud papier kunt u inleveren in de aangegeven container. Wij willen u vriendelijk vragen geen bedrijfskarton meer in onze papiercontainer te deponeren. Karton van consumenten is nog steeds meer dan welkom.

Muziekvereniging Juliana is blij dat al ruim 2 jaar vele Hammenaren en mensen uit omliggende dorpen onze nieuwe plek aan de Geerdijk in Den Ham weten te vinden. De opbrengst van het oud papier zal gebruikt worden voor de diverse onkosten die de vereniging heeft, zoals onder andere instrumenten, opleiden van leerlingen en ’t Muziekgebouw aan de Slingerweg.