Nieuws

Muziekvereniging Juliana schrapt activiteiten

Den Ham – Het is bijna weer zover, kerst. Er is geen feest zonder muziek en geen kerstmis zonder muziek op deze mooie dagen. Helaas heeft de tijd ons ingehaald en zal er geen kerstliederen te horen zijn vanaf de Brink en op Eerste Kerstdag vanuit de Hervormde kerk in Den Ham. Jarenlang was het een traditie dat om 0.00 uur de kerst werd ingeluid met ‘Stille Nacht, Heilige Nacht’ op de Brink in Den Ham. Een half uur lang werden er liederen gespeeld en gezongen met als afsluiter het ‘Ere zij God’. Wij hopen op uw begrip dat deze activiteiten geen doorgang kunnen vinden in deze tijd!

 

Zaterdag 9 januari gaat Muziekvereniging Juliana Den Ham geen oud papier inzamelen. Het eerst volgende moment dat huis-aan-huis oud papier wordt opgehaald zal via de social media en de kranten worden bekend gemaakt. Houd www.juliana-denham.nl en de facebookpagina van Muziekvereniging Juliana in de gaten.

 

Tot die tijd kunt u het gespaarde oud papier inleveren bij de containers aan de Geerdijk. Het gespaarde oud papier kunt u inleveren in de aangegeven container. Wij willen u vriendelijk vragen geen bedrijfskarton meer in onze papiercontainer te deponeren. Karton van consumenten is nog steeds meer dan welkom. Alleen van 31 december tot en met 4 januari kan geen oud papier worden ingeleverd, omdat de containers er niet zullen staan.

 

Wij wensen iedereen hele fijne kerstdagen en een mooi, gezond en gelukkig 2021. Een jaar waar hopelijk meer muziek in zit!

 

Met muzikale groet,

 

Bestuur en leden van Muziekvereniging Juliana te Den Ham