Nieuws

Majorettes Juliana Den Ham hebben de eerste wedstrijd Zaterdag 6 april gehad.

Instructrice Melène Wanschers kijkt met trots naar de prestaties van de majorettes.  Met zestien meiden van de majorettes Juliana hebben ze deelgenomen aan de eerste wedstrijd van het seizoen in Uithuizen. Melène vermeldt ‘Elke majorette heeft in deze wedstrijd goede prestaties neergezet als onderdeel van een team. Maar zeker in individueel opzicht zijn ze weer een ervaring rijker’. 

Ook voorzitter Jolanda Bosboom is onder de indruk van de behaalde resultaten: Maarliefst achttien top 3 noteringen én 3 promoties. Waaronder Robin Kroeze, zij viel vandaag flink in de prijzen. Eerst behaalde

Robin met haar technisch programma een 1e prijs (85.2pt) met promotie en daarna debuteerde ze met haar solo. Dit optreden had als thema ‘Rock&Roll’, ze liet een mooie dans met batontechnieken zien. Goed te vermelden dat Robin de donderdagavond voor de wedstrijd haar generale had tijdens het jeugdconcert in ’t Muziekgebouw. Dit alles werd bekroont met een verdiende 2e plaats in een sterk deelnemersveld van 17 solisten.

Daarnaast hebben, met prachtige punten, ook Lindy ten Brinke (85pt) en Kim van den Hoogen (85.8pt) een promotie gehaald voor hun Technisch Programma.

De teams 1 en 3 hebben ook goede shows neergezet en werken hard om de dans goed te combineren met batontechnieken. 

Vol vertrouwen gaan we op naar de volgende wedstrijden o.a. in Enschede en Coevorden.