Nieuws

Nieuwe shows maken indruk in Vroomshoop ???

Den Ham – De majorettes van Muziekvereniging Juliana Den Ham kwamen naast de bekende shows met nieuwe shows naar de KNMO/NTSB wedstrijd in Vroomshoop. De teams, duo’s en solisten onder leiding van Melène Wanschers zijn de afgelopen maanden flink aan het werk geweest om prijzen te pakken in Vroomshoop. Voor deze wedstrijd hebben de majorettes ook aan passende outfits gedacht. Zo wordt er gekeken welk outfit het meest passend is bij een thema. Dit is met de nodige creativiteit erg mooi geworden.

Team 2 die voor hun Do-Re-Mi show als de kinderen Von Trapp optraden hebben dit met veel enthousiasme uitgevoerd. Hierdoor maakten de meiden van Juliana veel indruk op het publiek en de jury. Bij de prijsuitreiking bleek over de hele dag team 2 de meeste indruk te hebben gemaakt op de jury en werden ze beloond met Star of the Day.

Instructrice Melène Wanschers kijkt terug op een succesvol concours. Voor de jongste deelnemers was het hun eerste keer dat ze in aanraking kwamen met het Technisch Programma, wat was dit spannend voor ze. Famke Jansen bekroonde het met een 3e prijs.
Dankzij een uitstekend optreden werd Esmee Stokvis ook bekroond, maar dan met een promotie van het Technische Programma. Jade Kuiper debuteerde met haar solo optreden en behaalde hiermee de 2e prijs.

Melène Wanschers de instructrice van de majorettes geeft aan bewondering te hebben voor hoe de teams door blessureleed toch de shows lieten zien met enkele aanpassingen.
Bij het onderdeel G-line hebben Mirja en Michelle weer gestraald, waar ze bekroond werden met een mooie gouden medaille.

In totaal ging Juliana met 11, 1e plekken, 8, 2e plekken en 4, 3e plekken weer terug naar Den Ham.